Søg
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Keywords

Affiliates
free forum

januar 2019
ManTirsOnsTorsFreLørSøn
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


Alene med sin Ingefærøl

Go down

Alene med sin Ingefærøl

Indlæg  Jason Jaques on Ons aug 08, 2012 6:49 am

Tid: Klokken er 13:30, så det er omkring eftermiddagstid
Sted: Ved et lille bord i hjørnet af Det Glade Vildsvin.
Omgivelser: Kromanden som står og pudser øl-glas, samt et par 3-års elever, som fniser og pjatter.
Vejr: Det styrt-øser ned uden for, og regnen står i lange stænger. De fleste elever har søgt tilflugt på De Tre Koste eller et andet spise-sted.
Dag: Lørdag
Påklædning: Jason har taget noget så normalt hverdagstøj på, som: En normal t-shirt med en sort jakke til, tykke uldsokker, mørkeblå converse og normale cowboybukser... Det er bare en dag hvor man har normalt hverdagstøj på.


Endelig var der arrangeret en tur til Hogsmeade igen. Alle eleverne glædede sig, men blev skuffet da de opdagede at der slet ikke var ordentligt vejr til at gå rundt og shoppe amok i slik og andre gode sager. Derfor var mange af eleverne søgt tilflugt i Kandis-Baronen, Zonkos Spøg & Skæmt, De Tre Koste eller andre sjove butikker. Mange kæreste-par havde også søgt tilflugt ved Valentins-caféen. Jason havde dog ikke søgt tilflugt der med sin kæreste Crystal. Han ville gerne være sammen med hende, men troede at hun var sammen med sine veninder.
Jason trådte plaskvåd ind i Det Glade Vildsvin. Der var ikke så mange, så Jason gik direkte over til en tom plads i hjørnet. Jason smed sin jakke på bænken, og hev nogle galleoner op af lommen. Jason håbede virkelig på at der ville komme en eller anden og holde ham med selvskan. "15 galleoner" mumlede Jason. "En Ingefærøl koster vist 7 galleoner... Ja, det køber jeg" fortsatte han lavt, og rejste sig op. Han ignorerede de hviskende og fnisende 3. års elevs-piger. "En Ingefærøl tak" sagde Jason kort for hovedet til bartenderen, og lænede sig op af baren. "Tak" sagde Jason lidt efter, og gik over til sit bord med sin Ingefærøl. Han tog en ordentlig slurk. Det var dejligt at slukke tørsten - og Ingefærøl smagte herligt. Men han følte sig stadig lidt alone...
avatar
Jason Jaques

Geografisk sted : Han er født og opvokset i Italien. Dog bor de i London nu - når han altså ikke bor på Hogwarts.
Job/hobbies : Ingen jobs for tiden.
Antal indlæg : 3
Join date : 07/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Alene med sin Ingefærøl

Indlæg  Jonathan Moreno on Ons aug 08, 2012 8:22 am

På grund af den kraftige regn, havde en syvende års elev forladt sine tre venner, da tydeligvis havde været ligeglad med regnen, og havde i stedet bevæget sig alene ind på Det Glade Vildsvin. Jonathan var allerede godt gennemblødt, fordi han havde fulgtes med hans venner lidt, hvilket han virkelig havde fortrudt. Hans grå jakke var gennemblødt, men hvis han var heldig, havde jakken holdt vandet ude, så hans sorte t-shirt ikke var blevet våd. Det kunne man dog ikke sige om hans cowboybukser eller de sorte allstars. De var ret medtaget af regnen, og hans tær virkede ret kolde og våde. Men det var jo for sent for ham at ændre på nu.
Han lod blikket løbe rundt inde i Det Glade Vildsvin, og sukkede let. Det så ikke ud som om der var nogle han kendte derinde, hvilket betød han måtte søge over til et bord, hvor han kunne sidde alene, eller finde en han kunne sidde ved. Han bevægede sig langsomt op til baren, for at købe sig det sædvanlige, en ingefærøl. Dem elskede han af en eller anden grund, ligesom han elskede græskarjuice. Men det elskede han måske kun, fordi det hed noget sjovt, ligesom ingefærøl. Han stak hånden i lommen, og trak bare nogle tilfældige mønter op af lommen. De fleste af dem galleoner og så nogle få sølvsegl. ”En ingefærøl,” sagde han roligt til bartenderen, og rakte en hvis beløb til ham. Efter kort tid, fik han en ingefærøl, og han nikkede en smule som tak. Så bevægede han sig lidt væk fra baren, for at finde sig et sted af sidde. De fleste sad flere sammen, en enkelt dreng på omtrent hans alder sad alene, og så var der ellers bare en del tomme borde. Nu var det tid til at tage en beslutning.
avatar
Jonathan Moreno

Alder : 24
Geografisk sted : Han stammer sådan set fra Irland, men i en alder af ti år, flyttede hans familie til London. Så det er London i ferierne og ellers så Hogwarts.
Job/hobbies : Han er arbejdsløs, men ønsker at blive Auror.
Antal indlæg : 6
Join date : 07/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum