Søg
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Keywords

Affiliates
free forum

januar 2019
ManTirsOnsTorsFreLørSøn
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


I don't know why I went out here.. ~ Victoria Swann.

Go down

I don't know why I went out here.. ~ Victoria Swann.

Indlæg  Othilie Moore on Tors aug 09, 2012 7:02 am

T: Klokken er omkring 20:00.
S: I udkanten af den forbudte skov.
O: En hel masse træer, ikke rigtig nogen personer overhoveder. Der er også ret mørkt.
V: Det blæser en del, men det regner dog ikke. Himlen er overskyet, og det er sådan halvkoldt.
D: Det er onsdag.
P: Othilie har klædt sig i et par brune løsthængende bukser, hvor hun har et par gamacher indenunder, for at holde varmen. Hun har en rød top på, uden over den en brun sweatshirt og så hendes sandfarvede, lettere vind og vandafvisende jakke. Hendes sko består af de mørkeblå slidte allstars.

Vinden hev i træernes kroner, og fik en hylende lyd til at starte. Der var helt mørkt, faktisk var det næsten umuligt at se udenfor, men alligevel var der en der havde valgt at bevæge sig udenfor. Othilie Moore. En mørkhåret pige, der havde valgt at ville gå en tur. Nok ikke den bedste beslutning, hvis hun selv skulle sige det. Men nu stod hun dernede, ved udkanten af Den Forbudte Skov, og hun kunne lige så godt lade vær med at vende om og gå tilbage nu. Hun var jo lige kommet derned, så hun kunne lige så godt sætte sig op af et af træerne, og prøve at ignorerer den kraftige vind, der fik hendes hår til at blæse kraftigt omkring.
Faktisk havde hun spurgt hendes veninde, Victoria, om hun ikke ville med. Hun var dog ikke helt klar over om hun havde tænkt sig at komme derned eller ej, men hun havde i hvert fald sagt til hende, at hun selv ville gå ned til Den Forbudte Skov, og så noget med at Victoria jo bare kunne komme derned hvis hun ville. Så nu håbede hun selvfølgelig på at hun ville komme, men hvis ikke, så kunne hun nok også godt underholde sig selv.
avatar
Othilie Moore

Alder : 23
Geografisk sted : Oprindeligt er hun faktisk fra Mexico, men da hun var omkring 8 flyttede de til London, hvor de nu bor. Derfor London og ellers Hogwarts.
Job/hobbies : Hun er arbejdsløs.
Antal indlæg : 65
Join date : 08/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum