Søg
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Keywords

Affiliates
free forum

januar 2019
ManTirsOnsTorsFreLørSøn
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


Et smut ind på Det Glade Vildsvin - Eve Emerald

Go down

Et smut ind på Det Glade Vildsvin - Eve Emerald

Indlæg  Oline Chamber on Man sep 17, 2012 4:39 am

Tid: ca. 13.00
Sted: Det Glade Vildsvin
Omgivelser: Det glade vildsvin, borde, stole..
Vejr: Det sneér og er koldt undenfor men det er lidt varmt indenfor.
Dag: Lørdag


Det sneede meget undenfor, og det var koldt. Oline Chamber, læren i Flyvning på Hogwarts, kom gående mod Det Glade Vildsvin. Gaderne i Hogsmeade, var næsten tomme da næsten ingen var udenfor i det vejr. Oline havde en hvid langærmet bluse på, og en rød t-shirt udenover, og en sort vinterjakke udenover, og et par sorte bukser. Hendes hår sad løst ned af hendes ryg. Oline havde også en halskæde, med en lille sølv stjerne på. Oline kom hen til Det Glade Vildsvin og gik indenfor. Der sad næsten ingen. Oline gik over og bestilte en kop te. Hun fik den lidt efter og betalte for den. Hun gik hen til et lille bord, ovre i hjørnet, hvor der stod 2 stole. Oline satte koppen på bordet, og tog sin jakke af og lagde den på stolarmlænet (eller hvad det nu hedder). Hun satte sig ned på stolen og drak lidt af teen. Hun stilte koppen på bordet igen og så lidt rundt. Hun håbede lidt, at der ville komme en og tale med hende.
avatar
Oline Chamber

Alder : 32
Geografisk sted : Hogwarts; sit kontor, og i sommerferien en lille lejlighed i Hogsmeade
Job/hobbies : lærer i flyvning
Antal indlæg : 8
Join date : 08/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et smut ind på Det Glade Vildsvin - Eve Emerald

Indlæg  Eve Emerald on Man sep 17, 2012 9:10 am

Eve gyset kort før hun bakket hendes vinter støver af for sne, hun havde taget sig en tur til Hogsmeade for hun havde jo jul ferie og derfor kunne hun ligeså godt lave et eller andet udenfor det normale. Eve havde en lang pæls jakke på mens hendes ben var gemt under et overtrakbukser, hendes sort hår var løst og næsten hvidt på grund af sne mens hendes ansigt havde en smule lyserød farve på grund af sneen som havde ramt hendes kinder. Eve åbent stille døren indtil det glad vildsvin, det var et sted hun ikke havde besøget siden hun var gået ud af skolen og nu var det på tide og se et af de steder hvor hun havde brugt mange weekender sammen med de få der nu havde været hendes venner og veninder.
Eve gik stille og roligt op til baren og hun bed om et varme kop kakao for det var det bedst man kunne drikke på de kolde vinter dage, mens hun ventede på hendes kop kakao gav hun sig selv tid til og se sig om. Ingen mennesker næsten men alle holdt sig nok der hjemme nu hvor det var så kold, på en eller anden var det rart at der ikke var så fuld af mennesker for Eve havde brug for lidt ro her og der. Eve lod blikket gå tilbage i baren og hende kop kakao var klar, hun fandt hendes pung og hun lag pengen på bord også var hun ud i lokalet for finde et sted og side..
avatar
Eve Emerald

Alder : 32
Job/hobbies : Medarbejder for Flourish og Blotts dog læser hun os til læge inden for psykiske lidelser
Antal indlæg : 3
Join date : 15/09/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum