Søg
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Keywords

Affiliates
free forum

januar 2019
ManTirsOnsTorsFreLørSøn
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


En flyve tur - Alexander Leather

Go down

En flyve tur - Alexander Leather

Indlæg  Oline Chamber on Lør sep 29, 2012 8:32 am

Tid: Ca. 13.00
Sted: Quidditch banen
Omgivelser: Alt det der er, ved Quidditch banen.
Vejr: Solen skinner en lille smule, det er lidt varmt men der er nogle skyer på himlen.
Dag: Lørdag

Igen var det blevet Lørdag. En af de dage, hvor man havde fri, og man ikke havde timer. Med sin kost i hånden, gik Hogwarts' flyve lærer, Oline Chamber, ned mod Quidditch banen. Hun havde ikke fløjet i snart en uge, og nu hvor hun alligevel ikke skulle noget, havde hun besluttet sig for, at flyve en tur nede ved Quidditch banen. Hun havde altid elsket at flyve, og hun kunne tydeligt huske da hun fløj for første gang, da hun var 7 år. Det var noget hun aldrig ville glemme.
Da hun var kommet ned til Quidditch banen, satte hun sig på sin kost, og fløj op mod himlen. Hendes brune hår, sad løst ned af ryggen på hende, og hun havde en lysegrøn skjorte på, og et par mørke bukser. Oline begyndte at flyve en runde, rundt om banen og så lidt rundt. Oline smilede lidt og fløj videre.
avatar
Oline Chamber

Alder : 32
Geografisk sted : Hogwarts; sit kontor, og i sommerferien en lille lejlighed i Hogsmeade
Job/hobbies : lærer i flyvning
Antal indlæg : 8
Join date : 08/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En flyve tur - Alexander Leather

Indlæg  Alexander Leather on Lør sep 29, 2012 8:50 am

Alexander gik hen til Quidditch banen, og så op på tribunen, skulle han stå der eller gå op og sætte sig og bare kigge på sine omgivelser? Det så ud til han fik valgt. Alexander satte sig på tribunen, han var iført en sort t-shirt med en medaljon om halsen, han havde cowboy-bukser på, som lignede lidt hængerøvs bukser. Og nogle sorte converse, hans hår er sat som på billedet. Alexander tog en bog op af sin taske og åbnede den, bogen var helt speciel og den var ikke som alle andre bøger. Bogen var en magisk bog, som kunne fortælle ens dybeste drømme og hemmeligheder, ved at det kom frem i bogen. Der var 50 blanke sider, og 50 fyldte sider. Det var ikke kun ham der brugte den, men også hans brødre James og Lucifer. Hans kusiner Evelynn og Derena havde selvfølgelig også brugt den lidt. Men det var kun hans familie, som fik lov til at se i bogen og få sine drømme og hemmeligheder skrevet ned. Bogen havde et specielt kodeord, for at skulle åbne så ingen bare kan åbne den med en nøgle, selv Alohomora virkede ikke på denne bog. Han kiggede bare på tribunen, og nød bare at han ikke skændtes med nogle.
avatar
Alexander Leather

Geografisk sted : Alexander kommer fra Irland, senere til Frankrig og nu i London..så han kan engelsk, fransk og irsk.
Antal indlæg : 13
Join date : 07/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum